طرز تهیه کمپوت آلوئه ورا خانگی

مواد لازم

شکر به مقدار لازم

برگ آلوئه ورا به مقدار لازم

وانیل یا آب لیمو به دلخواه

طرز تهیه

در هنگام درست کردن کمپوت آلوئه ورا ، اولین چیزی که باید دقت نمود ،خارج کردن ژل شفاف آلوئه ورا از برگ های آن می باشد .

برای این کار ابتدا پوست سبز آن را جدا نموده ولایه زرد رنگ روی ژل را نیز با دقت جدا نمایید وسپس با آب سرد خوب بشویید . (می توانید با محلولی از یک قاشق غذاخوری سرکه سفید ویک فنجان آب ،لایه زرد رنگ آن را از بین ببرید). ژل ره به دلخواه به تکه های مکعبی شکل برش بزنید.

در مرحله بعد آب را در قابلمه بریزید وروی شعله گاز قرار دهید تا بجوشد .(مقدار آب زیاد نباشد)

سپس شکر را اضافه نمایید وبگذارید تا کمی مانده که کاملا حل شود ، تکه های ژل آلوئه ورا را درون آن بریزید .

وبه مدت ۱۵دقیقه بگذارید تا آب همراه با ژل آلوئه ورا بجوشد وسپس از روی حرارت بردارید .در این کمپوت برای طعم دار شدن آن می توانید از ۲ إلی ۳ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش و یا یک قاشق چایخوری وانیل نیز استفاده کنید .

پس از خنک شدن در شیشه درب دار بریزید ودر یخچال نگهدار کنید .

بهتره این کمپوت دو روز در یخچال گذاشته شود وبعد نوش جان کنید . مدت نگهداری این کمپوت در یخچال یکماه می باشد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *