پخت نان غنی شده با پودر آلوئه ورا

پودر آلوئه ورا به عنوان یک مکمل با توجیه اقتصادی بالا و همچنین با مشخصات و ارزش تغذیه ای کافی، پتانسیل بالایی در مصارف گوناگون دارد.

از پودر خشک شده توسط فریز درایر (200X) با نسبت %4 به خمیر نان اضافه شده که باعث افزایش پلی فنل ها و فعالیت های آنتی اکسیدانی در نان شده است.

سختی در جویدن افزایش یافت اما از حالت کشسانی نان کاسته شد از پودر آلوئه ورا تا %8 می توان در خمیر استفاده کرد و نان غنی شده با پودر آلوئه ورا پخت کرد.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
احساس رایگان برای کمک!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *