پخت نان غنی شده با پودر آلوئه ورا
پودر آلوئه ورا به عنوان یک مکمل با توجیه اقتصادی بالا و همچنین با مشخصات و ارزش تغذیه ای کافی، پتانسیل بالایی در مصارف گوناگون دارد.
از پودر خشک شده توسط فریز درایر (200X) با نسبت %4 به خمیر نان اضافه شده که باعث افزایش پلی فنل ها و فعالیت های آنتی اکسیدانی در نان شده است.
سختی در جویدن افزایش یافت اما از حالت کشسانی نان کاسته شد از پودر آلوئه ورا تا %8 می توان در خمیر استفاده کرد و نان غنی شده با پودر آلوئه ورا پخت کرد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
میخواهید به بحث بپیوندید؟احساس رایگان برای کمک!